Platform voor Beter Beoordelen

Doe de Beoordelingscyclus Scan

Header

Download het e-book 'Van verplicht nummer naar succesfactor'

Header

Over het platform voor Beter Beoordelen

Het Platform voor Beter Beoordelen streeft naar uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van beoordelen en examineren. Dit doen we met een betrokken netwerk van professionals uit het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Onderwerp van het platform is beoordeling van kennis, vaardigheden en competenties. Vooral praktijkervaringen rondom toetsing, examinering en beoordeling van competenties interesseren ons. We willen inspireren met succesverhalen en met elkaar dilemma's delen. Daarnaast kunt u op het platform ook terecht voor informatie over de nieuwste ontwikkelingen, praktische tool, wetenschappelijke artikelen en trainingen en netwerkbijeenkomsten.

Onze visie

Medewerkers en studenten hebben alleen baat bij een opleiding of functie die écht bij hen past. Alleen dan kunnen talenten tot bloei komen en kan iemand het beste uit zichzelf halen. Ook dan pas haalt ú maximaal rendement uit uw opleiding of ontwikkelingstraject. Betrouwbaar inzicht krijgen in iemands kwaliteiten en competenties is echter niet altijd even gemakkelijk.  Iedereen heeft tenslotte zijn eigen referentiekader dat zijn of haar beoordeling kleurt. Daarnaast zijn gevraagde competenties niet altijd even helder omschreven en daardoor moeilijk meetbaar. Beoordelen is een vak apart, en daar zetten wij onze kennis en ervaring graag voor in – samen met u.

Vragen of ideeën?

Heeft u suggesties of wilt u een bijdrage leveren? Graag!
Neem dan contact met ons op via (026) 352 12 81 of citoconsult@cito.nl. Natuurlijk kunt u hier ook met uw vragen terecht.

Wie zijn wij?

Beoordeel Beter is een initiatief van Cito. In het menu ‘Trainers en Adviseurs’ maakt u kennis met onze trainers en adviseurs voor het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

Vragen en tips

Vragen en tips

Stel hier uw vraag of discussieer met vakgenoten

Stelling

Er is op dit moment geen stelling beschikbaar.